Футболен турнир за младежи в Казанлък

Футболен турнир по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафикаНа 26 юни 2014 за трета поредна година се проведе футболният турнир за младежи на възраст 16-19 г. от училищата в град Казанлък. Събитието е част от Общинския младежки календар. Организира се от Фондация „Дон Боско България” – клон Казанлък, съвместно със СНЦ „Младежки център за развитие – Взаимопомощ“, гр. Казанлък.

Футболен турнир по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафика

Голмайстор

И тази година турнирът се организира по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафика. Участваха отборите на шест училища в града – СОУ „Антим 1”, проф. гимназия „Иван Хаджиенов”, проф гимназия по транспорт, проф. гимназия по туризъм, хуманитарна гимназия „Св св Кирил и Методий“ и отборът на Фондация „Дон Боско България.”
Победители станаха СОУ Антим 1. Второ място – гимназията по туризъм, трето – по транспорт.

Футболен турнир по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафикаПри финалния мач, поради равенство, шампионът се определи с дузпи. Голмайстор на турнира стана ученикът от 12-ти клас на транспортната гимназия -Станислав Мехмедов. Призът за най-добър вратар отиде при ученика от проф. гимназия по лека промишленост и туризъм – Георги Курделов.

Организаторите отправят своята благодарност към фирма А-груп „Алдо Касабов’ ООД за дарената минерална вода. Наградите за турнира бяха осигурени от Община Казанлък и от МПКЦБ „Салезиани на Дон Боско“. Съдии на турнира бяха Георги Иванов и Марио Кушев.

Футболен турнир по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафикаФутболен турнир по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафикаФутболен турнир по повод Световния ден за борба с наркотиците и наркотрафика

 

 

 

 

 

 

Още снимки от турнира:

Във Фейсбук албума

КОМЕНТАРИ

Коментара

Comments are closed